Go Banana

Go Banana

Soms kom je met zulke leuke mensen in contact. En uit die contacten komt dan soms weer zo’n ontzettend leuk project voort! Zo werd ik een week of twee terug benaderd door Les Donohue-Bromley. Een Brit die in Frankrijk woont.

Les heeft het ludieke idee opgevat om met een grote opblaas banaan van Rotterdam naar Bulgarije te varen. De banaan kan niet op eigen kracht varen en moet door derden getrokken, geduwd dan wel geroeid worden naar de eindbestemming.

Ik vond het een grappig idee maar sponsoren hmmm… Nadat ik de telefoon had neergelegd ben ik naar de website gesurft en dacht meteen “Oh nee!” Zo’n groot project en dan zo’n website? Dat kan toch niet!

In mailcontact en telefonisch contact heb ik geprobeerd Les te overtuigen van het feit dat dit echt anders moest. Allereerst moest hij echt een domeinnaam registreren en geen gratis website laten draaien. Een gratis webadres als http://gobanana.zohosites.com ‘smoelt’ natuurlijk niet als je zoiets van plan bent en grote partijen benaderd voor sponsoring. Daarnaast was zijn vindbaarheid in Google ook niet echt dat je zegt….

Na een paar dagen wikken en wegen was Les het dan toch met mij eens. Ik kreeg de opdracht! En mocht een website maken en tadaaaa hij is klaar!

Go-Banana

Volg:
Esther van der Wal
Esther van der Wal

Find me on: Web | Instagram

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Houdt mij op de hoogte van reacties via e-mail. Je kunt je ook abonneren zonder reactie te plaatsen.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.