In de lappenmand

In de lappenmand

Er waart een fikse griep rond in Nederland. Jarenlang bleef ik die ellende bespaart, geen verkoudheidje niets maar nu was ik aan de beurt en goed ook…

Volgens mij was het geen griep(want geen echt hoge koorts) maar een fikse verkoudheid. Mijn man begon ermee en na een aantal dagen ging ook ik voor de bijl, koorts, keelpijn, hoesten, hoofdpijn, ach alles deed pijn. Vier dagen heb ik voor pampus op de bank gelegen. Niet gewerkt. Dat is in al die jaren dat ik Transport Online en YouWish heb nog nooit gebeurd maar ik kon gewoon echt niet meer op mijn benen staan.

Vier dagen lang koffietijd, herhalingen en dvd’s gekeken. Maar ik vond er niks aan…

Na een week kreeg ik er nog een voorhoofdsholteontsteking als kadootje bij. Ze doen daar tegenwoordig niks meer aan, geen antibiotica maar gewoon uitzitten. Dus ik loop nog steeds te snotteren (lees baggeren) en heb aardig pijn in mijn hoofd/neus en kiezen.

Vandaag was ik het binnen zitten zat en toog met dikke sjaal op de fiets even naar de supermarkt. Ik moest eerst even twee pakketjes ophalen. Toen ik bij de balie stond en het eerste pakket in ontvangst nam gebeurde het… pats! Ik zag een flits(lichtbol), had ik nou in de zon gekeken? Nee, verdikkeme het was een aura, ja hoor een migraine aanval. Fijn!

Heb tegen het meisje achter de balie gezegd dat ze dat andere pakketje nog maar even moest vasthouden (want dat moest ook weer gezocht en betaald worden) wilde nu zo snel mogelijk naar huis voordat ik niks meer kon zien. Zo gezegd zo gedaan. Thuis de aura maar even uitgezeten en aan het eind meteen twee paracetamol erin gegooid. Inmiddels vier uur later(en opnieuw 2 paracetamol) gaat het wel weer. Godzijdank valt de hoofdpijn mee en de randverschijnselen ook. Ook migraine had ik al jarenlang niet meer gehad.

Maar jemig zeg nu is het wel klaar hoor! Op naar het voorjaar!!

Volg:
Esther van der Wal
Esther van der Wal

Find me on: Web | Instagram

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Houdt mij op de hoogte van reacties via e-mail. Je kunt je ook abonneren zonder reactie te plaatsen.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.