Volgende project & Genieten

Volgende project & Genieten

Ik ben vanmiddag begonnen aan mijn nieuwe opknap project: mijn kamertje!

In het vorige huis had ik lekker een eigen kamertje boven. Voorheen was dat het kantoortje toen ik nog alleen werkte maar later werd het mijn hobby annex ’terug-trek-kamertje’. ’s Avonds zat ik daar altijd lekker. Eigen muziek aan, soms aan het werk, soms aan het tekenen of schilderen. Die ‘me-time’ heb ik gewoon even nodig elke dag. Ik mis het momenteel ook echt ontzettend dat ik me niet echt even kan terugtrekken behalve op kantoor. Maar ja daar zitten we de hele dag al.

Daarom ben ik vanmiddag begonnen met behang krabben zodat er binnenkort geschilderd en gesausd kan worden! Ik wil mijn kamer terug!!!

Ik ben in een uurtje toch aardig opgeschoten!

kamertje-01

kamertje-02

kamertje-03

kamertje-04

Waar ik wel enorm van geniet hier is alle beestjes rondom huis en dan heb ik het niet over die ontzettend irritante mieren! Nee, dan heb ik het onder andere over de pony’s bij de buren en de vele vogels die hier wormen komen pikken uit de tuin. Ik ben gek op dieren en kan hier echt mijn hart ophalen in de omgeving.

Elke keer als ik een voet buiten de deur zet staan de pony’s alweer klaar voor ene aai over hun neus. Alleen onze Boris vindt ze niet zo aardig, die blaft en doet zo lelijk tegen ze. Jaloerse kip!

paardje-01

vogel-01

Volg:
Esther van der Wal
Esther van der Wal

Find me on: Web | Instagram

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Houdt mij op de hoogte van reacties via e-mail. Je kunt je ook abonneren zonder reactie te plaatsen.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.