YouWish weer open!

YouWish weer open!

Na weken van hard werken in en om huis moest afgelopen weekend toch echt de loods klaar zijn want maandag zouden we weer open!

Het heeft heel wat uurtjes gekost maar uiteindelijk staat 95 procent van alles weer op zijn plek. We hebben ons menig keer afgevraagd hoe we dit allemaal in een ‘normaal’ woonhuis hebben weten te proppen!

Nu, een paar dagen later, ben ik al helemaal gewend. Wat is dit een genot! Niet meer tien keer de trap op en neer als je eens wat vergeet of toch een verkeerd flesje had gepakt. Nee alles staat op loopafstand. Ook de vultafel is vergeleken met thuis een mega grote tafel! En een ideale hoogte om flesjes af te vullen.

De inpaktafel bevalt ook prima, we hebben de afgelopen dagen al zeker 100 pakketten weggewerkt!

werkhoek-05

werkhoek-04

werkhoek-03

werkhoek-02

werkhoek-01

Inmiddels begint het hier ook minder als vakantie te voelen(wanneer gaan we naar huis???). Ik heb niet meer echt heimwee momenten. Had verwacht dat ik dat erger zou hebben. Maar eigenlijk heb ik dat nauwelijks.

Vandaag hebben we alle deuren laten voorzien van nieuwe sloten. Er waren/zijn nogal wat sleutels van dit pand in omloop en vorige week zondag hadden we al ongenode gasten binnen midden in de nacht. Dus: alles vervangen. Veilig gevoel!

Volg:
Esther van der Wal
Esther van der Wal

Find me on: Web | Instagram

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Houdt mij op de hoogte van reacties via e-mail. Je kunt je ook abonneren zonder reactie te plaatsen.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.