Nu voor het ‘echie’

Nu voor het ‘echie’

Het is nu echt: ons huis staat sinds vandaag op Funda! Wow, spannend hoor! Raar idee ook om je eigen huis daar te zien staan. Nu maar hopen dat er een koper op af komt.

Vandaag is ook de bouwtechnische keuring op ons nieuwe huis gedaan. Het is ook maar weer goed dat dit gedaan is want er kwamen toch nog wel wat kostbare dingetjes uit. Gelukkig hebben we een bod gedaan onder voorbehoud van bouwtechnische keuring. Het is niets onoverkomelijk maar het moet allemaal wel even gebeuren (lees: geld gaan kosten!)

Funda

Wel wordt het nieuwe huis steeds meer een thuis in mijn hoofd. Ik begin langzaam ons huidige huis los te laten. We merkten het vandaag ook weer, het werkt gewoon zo niet meer. Het is hectisch, ongeorganiseerd en het is allemaal in je privé. Ik hunker gewoon naar de dag dat dit voorbij is!

Vandaag hebben we onze nieuwe collega ingewerkt. Wat was dat leuk! Ik zag er erg tegenop omdat ik niet zo’n typische leraar ben. Ik kan nog wel eens erg ongeduldig zijn, maar dat ging me goed af vandaag. Nu moet ik erbij zeggen dat de nieuwe collega wel erg vlot alles doorheeft. Dat maakte het voor mij ook stukken makkelijker.

Wel ontzettend leuk hoor om bij iemand het enthousiasme te zien groeien voor jouw bedrijf. Echt grappig. Wie had dat ooit gedacht toen ik bijna 10 jaar geleden met Transport Online begon? Nou, ik in elk geval niet!

Tot slot toch effe pluggen hoor: ben je op zoek naar een leuke (starters) woning in een gezellig dorp in Friesland? Dan is ons huis wellicht iets voor jou!!

Klik hier om ons huis op Funda te bekijken!!

Volg:
Esther van der Wal
Esther van der Wal

Find me on: Web | Instagram

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Houdt mij op de hoogte van reacties via e-mail. Je kunt je ook abonneren zonder reactie te plaatsen.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.