Zeep

Zeep

De afgelopen dagen weer allemaal nieuwe zeep toegevoegd aan de winkel. Ik ben even wat voorraad zeep aan het omsmelten. Staan veel restjes en daar maak ik nu lekkere zeep van.

Zeep maken vind ik een lekkere ontspannende bezigheid tussen alle drukte door. En druk is het de afgelopen dagen! Pfff en ik loop al twee dagen met een barstende koppijn rond. Niks aan! Ook een oude ‘kwaal’ stak gisteravond de kop weer op: draaiduizelingen. Yeah, jippie! Not! Nee, die had ik niet echt gemist. Maar goed, teken van toch maar tandje lager.

Nieuwe zeepjes Hij & Zij
Nieuwe zeepjes Hij & Zij

Gisteravond afrondend gesprek met onze nieuwe collega voor Transport Online gehad. En… hij is aangenomen! Leuk hoor, hopelijk geeft dat straks een beetje verlichting. We gaan begin mei echt starten. Nu is het eerst een beetje inwerken een paar dagen.

Vandaag ook bericht gekregen dat de klacht bij de Dokterswacht in goede orde is ontvangen. Binnen nu en 6 weken horen we meer. Dat gaat dus nog wel even duren.

Op het huizenfront is er niet veel veranderd nog. Alles gaat, in mijn ogen, erg traag. We zouden gisteren al de concept tekst krijgen maar tot op heden blijft mijn postvakje leeg. Gisteren iemand ingeschakeld voor ene bouwtechnische keuring voor het nieuwe huis. Die zou ook terugbellen… niks meer van gehoord. Heel fijn.

Met schoonmoeder gaat het stukken beter. Zo goed dat ze komend weekend een weekendje naar huis mag! Al met al is dat dus met een sisser afgelopen.

Volg:
Esther van der Wal
Esther van der Wal

1971, vrouw, getrouwd, Boris, Banjer, De Westereen, Friesland, fotografie, journalistiek, schrijven, (online) winkelen, bloemen, roofvogels, thee, televisie, kaarsen, zeep, eigen baas, computers, websites, Transport Online, YouWish, Doelgroep Media

Find me on: Web | Instagram

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Houdt mij op de hoogte van reacties via e-mail. Je kunt je ook abonneren zonder reactie te plaatsen.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.