Zeep, Zeep, Zeep en een Huis!

Zeep, Zeep, Zeep en een Huis!

In alle hectiek van verkopen, kopen, verhuizen, een dreigend kort geding en gestolen vrachtwagenladingen kreeg ik vrijdag op de valreep nog een behoorlijke grote, maar oh zo leuke zeepbestelling: 50 Vintage Rose zepen!

Ik had onze nieuwe collega Bart vorige week twee lekkere zepen mee gegeven. Eén voor hemzelf, Musk, en één voor zijn vrouw: Vintage Rose. Zijn vrouw was er zo enthousiast over dat ze er gelijk 50 wilde bestellen voor haar werk! Zo hee! Vijftig! Dat betekent toch al gauw vijf hele zeep cakes! Aardig wat werk maar oh zo welkome afleiding na een ongelooflijk hectische week.

Allereerst maandag naar de bank voor een gesprek met onze bedrijfsadviseurs. Thuisgekomen een telefoontje voor een bezichtiging. Dinsdag zoveel mogelijk opgeruimd, weggegooid en het huis bezichtigingsklaar gemaakt. Woensdagochtend de bezichtiging. ’s Middags al een serieus bod en inmiddels is het huis onder voorbehoud verkocht. En sinds vandaag hebben wij óns nieuwe huis onder voorbehoud gekocht.

Nu dit zo goed als rond is vind ik het toch ook wel leuk om alvast een tipje van de sluier op te lichten wat betreft hoe het nieuwe huis eruit ziet…. ben je er klaar voor?

Dit is waar we nu wonen(je kunt op de foto’s klikken voor een vergroting):

Ons huidige huis in Damwoude
Ons huidige huis in Damwoude

En dit is waar we over een maandje of twee/drie gaan wonen:

Roazeloane(Rozenlaan) - Zwaagwesteinde
Roazeloane(Rozenlaan) – Zwaagwesteinde

Oke, tja, het is een klein verschilletje! We kunnen straks helemaal om ons huis heenlopen! Wat een rijkdom! Eindelijk worden al die jaren van kei-, kei-, keihard werken omgezet in iets moois.

Het kantoor ziet er als volgt uit:

kantoor
Een groot kantoor waar je zeker met 4 á 5 man kunt werken

Naast een kantoor is er een spreekkamer, een keukentje en een toilet in het kantoorgedeelte.

En dan is er nog die geweldige loods! Eindelijk alle spullen voor de YouWish winkel bij elkaar. Niet meer trap op, trap af, weer trap op omdat je wat vergeten bent en vervolgens weer trap op… Nee alles netjes bij elkaar:

loods
Een prachtig grote loods

Ondanks dat ik Damwoude ontzettend zal missen, het huis, de buurt en het dorp, begin ik langzamerhand toch ook steeds meer uit te kijken naar ons nieuwe stekje. Leuk alles opnieuw inrichten etc. Ben je nieuwsgierig naar meer foto’s? Klik dan eventjes hier dan kun je bij Funda meer bekijken.

Volg:
Esther van der Wal
Esther van der Wal

Find me on: Web | Instagram

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Houdt mij op de hoogte van reacties via e-mail. Je kunt je ook abonneren zonder reactie te plaatsen.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.